Երեք կանաչ սմուզի՝ օրգանիզմի մաքրման համար

Coocook-ը ներկայացնում է կանաչ սմուզիների երեք բաղադրատոմս, որոնք ունեն օրգանիզմը մաքրելու հատկություն:

1. Սպանախ + կիվի + բանան

Սպանախին ավելացնել մեկական բանան և կիվի:

2. Ավոկադո + վարունգ + խնձոր + կոճապղպեղ

Ավոկադոյին խնձոր և վարունգ ավելացրեք՝ թարմության համար, և կոճապղպեղի կտորներ՝ հրաշալի բույրի համար: Այս ըմպելիքը կպաշտպանի Ձեր իմունիտետը, և Դուք մի քանի ժամ կմոռանաք քաղցի մասին:

3. Վարունգ + մաղադանոս

Հրաշալի թեթև ըմպելիք երեկոյի համար: Վարունգը 90 տոկոսով բաղկացած է ջրից, հետևաբար՝ այն խորհուրդ է տրվում օգտագործել հատկապես ամռանը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Տեսանյութեր

Լրահոս