Բաժիններ՝

Հեքիաթային թխվածք՝ կիրակնօրյա նախաճաշի համար

Բաղադրիչներ

1. Կաթնաշոռ – 250 գ
2. Սպիտակաձավար – 2 ճ/գ
3. Ձու – 2 հատ
4. Շաքարավազ – 1 ճ/գ
5. Աղ – 1/2 թ/գ
6. Կաթ – 1/2 բաժակ

Պատրաստման եղանակը

1. Խառնել կաթը և սպիտակաձավարը և թողնել 10 րոպե, որ սպիտակաձավարն ուռչի:

2. Կաթնաշոռին ավելացնել ձուն՝ շաքարավազի հետ, աղը և սպիտակաձավարը:

3. Կաղապարը պատել մարգարինով և պաքսիմատ շաղ տալ:

4. Թխել 40 րոպե 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս