Բաժիններ՝

Ձմեռային ջերմացնող ապուր՝ հավով և վարսակի փաթիլներով

Պատրաստման եղանակը

1. Եփել սովորական հավի արգանակ, ըստ ճաշակի աղ ցանել:

2. Կարտոֆիլը կտրատել խոշոր կտորների և ավելացնել կաթսայի մեջ:

3. Հետո ավելացնել վարսակի փաթիլները:

4. Տապակել մանր կտրատված սոխը՝ տոմատի մածուկով:

5. Ըստ ցանկության՝ ապուրի մեջ ավելացնել աջիկա, ինչպես նաև՝ տղեմալի կամ սացեբելի:

6. Պատրաստի ապուրի մեջ ավելացնել կտրատված կանաչի և սխտոր:

7. Կաթսան ծածկել կափարիչով, անջատել կրակը և թողնել մոտ 15 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս