Բաժիններ՝

Տոնական սեղանի զարդը՝ պանրային նախուտեստ «Ուրախ խոզուկներ»

Բաղադրիչներ

1. Քունջութով բարակ քրեքերներ – 6 հատ
2. Սերուցքային պանիր – 1 տուփ
3. Ձու – 2 հատ
4. Սխտոր – 2-3 ատամիկ
5. Բարակ շերտատված Սալյամի երշիկ – 6 կտոր
6. Հատիկավոր սև պղպեղ՝ զարդարելու համար

Պատրաստման եղանակը

1. Խաշած ձվերը բարակ շերտատել:

2. Ավելացնել սխտորը և սերուցքային պանիրը, խառնել:

3. Սալյամի երշիկից կլոր քթեր կտրել և եռանկյուններ՝ ականջների համար:

4. Պանրային զանգվածից գնդիկներ ձևավորել և դնել քրեքերների վրա:

5. Երշիկի և պղպեղի միջոցով ձևավորել խոզուկների: Մինչ մատուցելը պահել սառնարանում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս