Բաժիններ՝

Վիտամիններ ձմեռվա համար. պովիդլո դդումից և խնձորից

Բաղադրիչներ

1. Խնձոր – 1.2 կգ
2. Դդում – 800 գ
3. Կիտրոնի կեղև – 1 հատ
4. Շաքարավազ – 1 կգ

Պատրաստման եղանակը

1. Կտրատել դդումը և խնձորը:

2. Շոգեխաշել տապակի մեջ մինչև փափկելը:

3. Տաք վիճակում անցկացնել մաղով:

4. Ավելացնել շաքարավազը և կիտրոնի կեղևը:

5. Եփել ցածր կրակի վրա մինչև ճիշտ պնդության հասնելը:

6. Երբ պովիդլոն սկսի պոկվել կաթսայի հատակից, լցնել ստերիլ բանկաների մեջ և փակել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս