Վիտամիններ ձմեռվա համար. պովիդլո դդումից և խնձորից
Բաղադրիչներ
1. Խնձոր – 1.2 կգ
2. Դդում – 800 գ
3. Կիտրոնի կեղև – 1 հատ
4. Շաքարավազ – 1 կգ
Պատրաստման եղանակը
1. Կտրատել դդումը և խնձորը:
2. Շոգեխաշել տապակի մեջ մինչև փափկելը:
3. Տաք վիճակում անցկացնել մաղով:
4. Ավելացնել շաքարավազը և կիտրոնի կեղևը:
5. Եփել ցածր կրակի վրա մինչև ճիշտ պնդության հասնելը:
6. Երբ պովիդլոն սկսի պոկվել կաթսայի հատակից, լցնել ստերիլ բանկաների մեջ և փակել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը