Բաժիններ՝

Մարինացված ելակ իտալական ձևով

Բաղադրիչներ

1. Ելակ – 600 գ
2. Շաքարավազ – 1 ճ/գ
3. Բալզամիկ քացախ – 1 թ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Լավ լվանալ ելակը և կիսել:

2. Ելակը շարել թասի մեջ, ավելացնել շաքարավազը և բալզամիկ քացախը: Զգուշությամբ խառնել և անհրաժեշտության դեպքում քացախ ավելացնել: Թողնել սենյակային ջերմաստիճանում 30 րոպե և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս