Բաժիններ՝

Պարզ, բայց զարմանալիորեն համեղ աղանդեր խնձորից

Բաղադրիչներ

1. Խնձոր – 6 հատ
2. Շաքարավազ – 2 ճ/գ
3. Կիտրոն – 1 հատ
4. Բուսայուղ – 3 թ/գ
5. Ալյուր – 2 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Մաքրած խնձորները շերտատել:

2. Թավալել ալյուրի մեջ և տապակել տաքացրած բուսայուղով:

3. Տաքացրած շերտերի վրա շաքարի փոշի շաղ տալ և կիտրոնի հյութ ցողել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս