
Սև հաղարջի մուրաբա՝ պատրաստված ընդամենը 5 րոպեում

Բաղադրիչներ
1. Սև հաղարջ – 7 բաժակ
2. Ջուր – 3 բաժակ
3. Շաքարավազ – 9 բաժակ
Պատրաստման եղանակը
1. Սև հաղարջի վրա ջուր լցնել և դնել կրակի վրա:
2. Ավելացնել 3 բաժակ շաքարավազ, թողնել, որ եռա և մի քանի րոպե հետո ավելացնել ևս 3 բաժակ շաքարավազ, նորից թողնել, որ մի քանի րոպե եռա և ավելացնել 3 բաժակ շաքարավազ, նորից թողնել, որ եռա 2 րոպե:
3. Վերջ, մուրաբան պատրաստ է:
4. Տաք մուրաբան լցնել բանկայի մեջ:
5. Երբ մուրաբան սառչի, փակել պլաստմասսե կափարիչով:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը