Բաժիններ՝

Պղպեղից պատրաստված աջիկա՝ առանց եփելու. համեղ և վիտամիններով հարուստ

Բաղադրիչներ

1. Բուլղարական պղպեղ – 1.5 կգ
2. Չիլի պղպեղ – 3 հատ
3. Լոլիկ – 4 կգ
4. Սխտոր – 200 գ
5. Քացախ (9 տոկոս) – 200 մլ
6. Աղ – 2 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Բուլղարական պղպեղը և լոլիկը լվանալ, հետո լավ չորացնել:

2. Պղպեղները մաքրել, սերմերը հանել:

3. Բոլոր բաղադրիչներն անցկացնել մսաղացով, ավելացնել քացախ և աղ:

4. Խառնել և թողնել 1 ժամ:

5. Պահել աջիկան սառը տեղում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս