Սուպեր լոլիկներ՝ կորեական ձևով. անպայման պատրաստեք
Բաղադրիչներ
1. Լոլիկ (2 մասի բաժանած) – 2 կգ
2. Սխտոր – 2 հատ
3. Բուլղարական պղպեղ – 4 հատ
4. Կանաչի
5. Կարմիր կծու պղպեղ – 2 հատ
6. Քացախ – 100 գ
7. Շաքարավազ – 100 գ
8. Բուսայուղ – 100 գ
9. Աղ – 2 ճ/գ
Պատրաստման եղանակը
1. Մսաղացով անցկացնել պղպեղը, սխտորը և 2 կարմիր կծու պղպեղները, խառնել:
2. Մանր կտրատել կանաչին:
3. Երեք լիտրանոց բանկայի մեջ շերտերով տեղադրել լոլիկը, հետո բանջարեղենային խառնուրդը, կանաչին:
4. Փակել բանկան և տեղավորել սառնարանում շրջված վիճակում:
5. Ութ ժամ անց լոլիկները պատրաստ են:
6. Պատրաստել սոուս քացախով, շաքարավազով և բուսայուղով: Մատուցել սոուսի հետ:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը