Բաժիններ՝

Գարնանային թեթև աղցան՝ վարունգով և թթվասերով

Բաղադրիչներ

1. Թարմ վարունգ – 3 հատ
2. Թթվասեր – 1/4 բաժակ
3. Քացախ – 1/2 ճ/գ
4. Կանաչի, աղ, սև պղպեղ՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

1. Լվանալ և ցանկության դեպքում կեղևազրկել վարունգները, այնուհետև կտրատել բարակ շերտերի:

2. Վարունգների վրա մի փոքր աղ ցանել, ավելացնել սև պղպեղ և լցնել թթվասեր, խառնել աղի և քացախի հետ:

3. Ըստ ցանկության ավելացնել կանաչիներ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս