Մենք ամբողջ կյանքում սխալ ենք պատրաստել բլիթները. ինչպես է պետք դա անել
Կլոր կառուցվածք ունեցող, ջրիկ ալյուրից պատրաստվող բլիթները հրաշալի ուտեստ են առավոտյան նախաճաշի համար: Բլիթներ պատրաստում են աշխարհի տարբեր երկրներում: Առավել հայտնի են ռուսական բլիթները, ֆրանսիական բարակ բլիթները (crêpes), անգլիական բլիթները (pancakes), հնդկական դոսան և այլն: Յուրաքանչյուրն ունի իր պատրաստման նրբությունները: Եվ ահա Интересно знать-ը ներկայացնում է, թե ինչպես են այս ախորժալի ուտեստը պատրաստում Բրազիլիայի տանտիրուհիները:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը