Բաժիններ՝

Անգլիական ձկան կոտլետ

Էներգետիկ արժեքը մեկ չափաբաժնում.

Կալորիականություն – 308 կկալ
Սպիտակուցներ – 33.8 գ
Ճարպեր – 12.5 գ
Ածխաջրեր – 15.3 գ

Բաղադրիչներ

1. Չորահաց – 2 ճ/գ
2. Բուսայուղ – 3 ճ/գ
3. Սև աղացած պղպեղ՝ ըստ ճաշակի
4. Աղ՝ ըստ ճաշակի
5. Կանաչի – 1 փունջ
6. Սոխ – 2 հատ
7. Շաքարավազ – 1 ճ/գ
8. Ալյուր – 2 ճ/գ
9. Սպիտակ ձուկ – 1 կգ
10. Ձու – 2 հատ

Պատրաստման եղանակը

1. Շատ մանր կտրատել սպիտակ ձկան փափկամիսը, խառնել ձվի, ալյուրի, շաքարավազի, մանր կտրատված սոխի, կտրատված կանաչու հետ: Աղ և պղպեղ ցանել: Լավ հարել ձեռքով, որպեսզի ֆարշը ստացվի խիտ, բայց թեթև: Դնել սառնարանը 1 ժամ:

2. Ձևավորել միջին կոտլետներ, թավալել չորահացի մեջ: Կոտլետները բոլոր կողմերից տապակել եռացող բուսայուղի մեջ՝ մոտ 7 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս