Համեղ նախաճաշ՝ վարսակից և դարչինից
Շատերը գիտեն վարսակի փաթիլների օգտակարության մասին: Օրվա հրաշալի սկիզբ է: Հաշվի առնելով սա՝ որոշել ենք քաղցրացնել ձեր առավոտը: Առաջարկում ենք համեղ և սննդարար նախաճաշ, որն իսկապես կգոհացնի նույնիսկ ամենամոլի գուրմաններին:
Վարսակի փաթիլները՝ դարչինով
Բաղադրություն
- 170 գ վարսակի փաթիլներ
- 4 ճ/գ շագանակագույն շաքար
- ½ ճ/գ փխրեցուցիչ
- ½ ճ/գ աղ
- 1,5 ճ/գ դարչին
- 450 մլ կաթ
- 1 ճ/գ վանիլի մզվածք
- 2 ճ/գ հալած կարագ
- 1 ձու
Խառնեք վարսակի փաթիլները, շագանակագույն շաքարը, փխրեցուցիչը, աղն ու դարչինը:
Առանձին խառնեք կաթը, ձուն, վանիլի մզվածքը և հալած կարագը: Ավելացրեք վարսակի խառնուրդը և ստացված խյուսը լցրեք թխելու համար նախատեսված տարայի մեջ:
Թխեք 160 աստիճան ջերմաստիճանում՝ 20 րոպե: Եվ կարող եք վայելել համեղ նախաճաշը:
Նյութը հրապարակման պատրաստեց Լիլիթ Հարությունյանը