Նա վերցրեց «փուչիկներով» ժապավենը, այն պատեց շոկոլադով… Դուք կապշեք, երբ տեսնեք արդյունքը
«Փուչիկներով» ժապավենը ունիվերսալ իր է: Չնայած այն նախատեսված է փխրուն իրերի պահպանման համար, այն նաև շատ լավ հանգստացնում է նյարդերը: Ո՞վ չի սիրում պայթեցնել այդ փուչիկները:
TakProsto-ն պատմել է, թե ինչպես կարելի է այդ ժապավենն օգտագործել` հրուշակեղեն զարդարելու համար: Այս մեթոդով Դուք կարող եք իսկական խոհարարական գլուխգործոց ստեղծել:
1. Ձեզ անհրաժեշտ է կաթնային շոկոլադի սալիկ, որը պետք է հալեցնել վառարանում:
2. Շոկոլադը հարթ տարածեք սննդային ժապավենի վրա: Ուշադիր եղեք, շոկոլադը պետք է լինի տաք:
3. Թողեք, որ շոկոլադը սառչի մինչև սենյակային ջերմաստիճանը:
4. Շոկոլադապատ ժապավենը փաթաթեք տորթի շուրջը և այդ դիրքում դրեք սառնարանում:
5. Հետո պարզապես հանեք ժապավենը և տեսեք, թե ինչ գլուխգործոց է ստացվել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը