Բաժիններ՝

Տոկիոյում ֆրանսիական ռեստորանն առաջարկում է հողից ճաշատեսակներ

Չնայած մի շարք խոհարարներ աշխատում են առավելագույնս ստերիլ պատրաստել իրենց առաջարկած ճաշատեսակները, Տոկիոյում ֆրանսիական ռեստորանի աշխատակիցներն իրենց հաճախորդներին առաջարկում են հողից պատրաստած կերակուրներ: Ինչպես գրում է delfi.ua կայքը, այսպիսի կերակուրներ կարելի է համտեսել «Ne Quittez» ֆրանսիական ռեստորանում:

Կայքը հիշեցնում է, որ մի անգամ խոհարար Տոշիո Տանաբեն հաղթել է խոհարարական մրցույթներից մեկում: Նա ժյուրիի անդամներին զարմացրել է հողից պատրաստված սոուսով: Դրանից հետո այդ կերակուրը մտել է ռեստորանի ճաշացանկ. հողից պատրաստված կերակուրի մեկ բաժնի համար անհրաժեշտ է վճարել 110 դոլար:

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս