Բաժիններ՝

Ռետրո-բաղադրատոմս. կաթնային թխվածքաբլիթներ՝ ընտանեկան թեյախմության համար

Բաղադրիչներ

1. Ալյուր – 250 գ
2. Հալված կարագ – 100 գ
3. Շաքարավազ – 100 գ
4. Տաք կաթ – 0.5 բաժակ
5. Ձու – 2 հատ
6. Փխրեցուցիչ – 1 թ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Հարիչով հարել ձուն և շաքարավազը, այնուհետև ավելացնել մնացած բաղադրիչները, ալյուրն ու փխրեցուցիչն ավելացնում ենք վերջին պահին:

2. Թխել թխվածքաբլիթի համար նախատեսված տարաների մեջ:

3. Եթե ավելի քաղցր եք սիրում, կարող եք շաքարավազ ավելացնել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս