Բաժիններ՝

Հորթի միսը կարմիր գինով՝ ամանորյա սեղանի համար

Բաղադրիչներ

  1. Հորթի միս – 1 կգ
  2. Կարմիր չոր գինի – 100 գ
  3. Կոնյակ – 1 ճ/գ
  4. Բուսայուղ – 50 գ
  5. Սխտոր – 3 ատամիկ
  6. Սև աղացած պղպեղ, ռեհան

Պատրաստման եղանակը

  1. Միսը տրորել աղով և պղպեղով:
  2. Պատրաստել մարինադը. մանրացնել սխտորը, ռեհանը և խառնել մնացած մթերքների հետ, լցնել մսի վրա և 1 օր դնել սառնարանում:
  3. Հետո միսը հանել մարինադից, կտրվածքներ անել, դնել ջեռոցի մեջ:
  4. Թողնել ջեռոցում 7-15 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Կարդացեք նաև

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս