
Թեթև և օգտակար տորթ. իրանը շնորհակալություն կհայտնի

Բաղադրիչներ
Խմորի համար.
1. Փափուկ կաթնաշոռ – 200 գ
2. Բրնձի ալյուր – 2 ճ/գ
3. Ձու – 1 հատ
4. Շաքարավազ՝ ըստ ճաշակի
Կաթնաշոռային շերտի համար
1. Փափուկ կաթնաշոռ – 170 գ
2. Մեղր – 30 գ
Պատրաստման եղանակը
1. Տորթի շերտերի համար նախատեսված բոլոր բաղադրիչները լավ խառնել՝ մինչև ստացվի միասեռ զանգված:
2. Առանց յուղի տապակի մեջ տապակել շերտերը:
3. Խառնել կաթնաշոռային շերտի համար նախատեսված բոլոր բաղադրիչները:
4. Խմորի շերտերի վրա պատառաքաղով անցքեր անել և բոլոր շերտերի վրա կրեմ տարածել:
5. Ձևավորել տորթ և զարդարել կաթնաշոռի մնացորդներով:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը