Բաժիններ՝

Թեթև և օգտակար տորթ. իրանը շնորհակալություն կհայտնի

Բաղադրիչներ

Խմորի համար.

1. Փափուկ կաթնաշոռ – 200 գ
2. Բրնձի ալյուր – 2 ճ/գ
3. Ձու – 1 հատ
4. Շաքարավազ՝ ըստ ճաշակի

Կաթնաշոռային շերտի համար

1. Փափուկ կաթնաշոռ – 170 գ

2. Մեղր – 30 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Տորթի շերտերի համար նախատեսված բոլոր բաղադրիչները լավ խառնել՝ մինչև ստացվի միասեռ զանգված:

2. Առանց յուղի տապակի մեջ տապակել շերտերը:

3. Խառնել կաթնաշոռային շերտի համար նախատեսված բոլոր բաղադրիչները:

4. Խմորի շերտերի վրա պատառաքաղով անցքեր անել և բոլոր շերտերի վրա կրեմ տարածել:

5. Ձևավորել տորթ և զարդարել կաթնաշոռի մնացորդներով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս