Բաժիններ՝

Սնկի խորոված. հրաշալի այլընտրանք բուսակերների համար

Բաղադրիչներ

1. Շամպինիոն – 600 գ
2. Կիտրոնի հյութ – 2 ճ/գ
3. Կարմիր աղացած պղպեղ – 1 թ/գ
4. Սոյայի սոուս – 4 ճ/գ
5. Սամիթ (մաղադանոս կամ կանաչ սոխ)
6. Արևածաղկի ձեթ – 4 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Սունկը լվանալ և լավ չորացնել:

2. Սունկը տեղափոխել չոր տոպրակի մեջ:

3. Սնկի վրա ավելացնել կարմիր աղացած պղպեղը, բուսական յուղը, սոյայի սոուսը, աղը, մանր կտրատված սամիթը և կիտրոնի հյութը:

4. Լավ խառնել և թողնել, որ տոպրակի մեջ 30 րոպե մարինացվի:

5. Խորովածի համար նախատեսված փայտիկները մի քանի վայրկյան թրջել ջրով:

6. Սունկը անցկացնել փայտիկների վրա:

7. Պատրաստի սունկը տեղադրել տապակի վրա և 15 րոպե եփել 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս