Նուրբ միս՝ մեղրային մարինադում. Դուք նույնիսկ չեք պատկերացնում, թե որքան համեղ է ստացվում
Բաղադրիչներ
1. Հավի փափկամիս – 200 գ
2. Մեղր – 1 ճ/գ
3. Կիտրոնի հյութ
4. Սխտոր
Պատրաստման եղանակը
1. Նախ պատրաստել մարինադը. խառնել մեղրը, կիտրոնը հյութը և ճզմած սխտորը:
2. Կտրատել միսը և դնել մարինադի մեջ, թողնել մոտ 40 րոպե:
3. Միսը տեղափոխել կաթսայի մեջ և շոգեխաշել մոտ 1 ժամ:
4. Ավելացնել կտրատված կանաչի:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը