Բաժիններ՝

Նուրբ միս՝ մեղրային մարինադում. Դուք նույնիսկ չեք պատկերացնում, թե որքան համեղ է ստացվում

Բաղադրիչներ

1. Հավի փափկամիս – 200 գ
2. Մեղր – 1 ճ/գ
3. Կիտրոնի հյութ
4. Սխտոր

Պատրաստման եղանակը

1. Նախ պատրաստել մարինադը. խառնել մեղրը, կիտրոնը հյութը և ճզմած սխտորը:

2. Կտրատել միսը և դնել մարինադի մեջ, թողնել մոտ 40 րոպե:

3. Միսը տեղափոխել կաթսայի մեջ և շոգեխաշել մոտ 1 ժամ:

4. Ավելացնել կտրատված կանաչի:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս