Բաժիններ՝

Շատ համեղ ծիրանի մուրաբա՝ տատիկի բաղադրատոմսով

Բաղադրիչներ

1. Ծիրան – 2 կգ
2. Շաքարավազ – 1 կգ

Պատրաստման եղանակը

1. Ծիրանը լվանալ, կիսել, կորիզները հանել:

2. Ծիրանները դնել կաթսայի մեջ, վրան շաքարավազ լցնել:

3. Կաթսան դնել ցածր կրակի վրա, հասցնել եռման:

4. Թողնել, որ մուրաբան եռա 15 րոպե, վերցնել: Թողնել, որ մուրաբան սառչի և կրկնել նույն գործողությունը մի քանի անգամ:

5. Բանկաները ստերիլացնել:

6. Ստերիլ բանկաների մեջ լցնել տաք մուրաբան, փակել ստերիլ կափարիչներով:

7. Շրջել բանկաները և թողնել, որ սառչեն:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս