Բաժիններ՝

Ձմերուկից պատրաստված ժելե ձմեռվա համար

Բաղադրիչներ

1. Ձմերուկ – 600 գ
2. Շաքարավազ – 1 բաժակ
3. Ժելատին – 25 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Մանրացնել ձմերուկը (առանց կեղևի և կորիզների) բլենդերի մեջ՝ մինչև միասեռ զանգված դառնալը:

2. Առանձնացնել մի փոքր ձմերուկի զանգված և դրա մեջ ժելատին ավելացնել: Թողնել 15 րոպե:

3. Մնացած զանգվածի մեջ ավելացնել շաքարավազ, խառնել և եփել 10 րոպե:

4. Տաք զանգվածի մեջ ավելացնել ժելատինը և խառնել:

5. Լցնել ստերիլ բանկաների մեջ, փակել և թողնել, որ սառչի սենյակային ջերմաստիճանում:

6. Պահել սառնարանում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս