Բաժիններ՝

Աղցան «Ամառ»՝ ձմեռվա համար. առատ վիտամիններով և սիրելի բանջարեղեններով

Բաղադրիչներ

1. Լոլիկ – 0.5 կգ
2. Բուլղարական պղպեղ – 0.5 կգ
3. Կաղամբ – 0.5 կգ
4. Վարունգ – 0.5 կգ
5. Գազար – 0.5 կգ
6. Բուսայուղ – 100 գ
7. Քացախ – 100 գ
8. Շաքարավազ – 8 թ/գ
9. Աղ – 4 թ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Բանկաները ստերիլացնել և եռացնել կափարիչները: Անհրաժեշտ կլինի 0.5 լիտրանոց 5-6 բանկա:

2. Բանջարեղենը կտրատել ինչպես սովորական ամառային աղցանի համար, գազարը քերել խոշոր քերիչով:

3. Ավելացնել բուսայուղը, քացախը, աշը և շաքարավազը: Խառնել:

4. Զանգվածը լցնել կաթսայի մեջ և հասցնել եռման:

5. Եռման պահից աղցանը պետք է եփվի 10 րոպե:

6. Վերջ: Աղցանը պատրաստ է:

7. Տաք զանգվածը լցնել բանկաների մեջ և փակել:

8. Շրջել և սառեցնել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս