Բաժիններ՝

Աջիկա՝ խնձորով. տարիներով ստուգված բաղադրատոմս

Բաղադրիչներ

1. Լոլիկ – 2.5 կգ
2. Քաղցր պղպեղ – 1 կգ
3. Գազար – 1 կգ
4. Խնձոր – 1 կգ
5. Քացախ (9 տոկոսանոց) – 1 բաժակ
6. Բուսայուղ – 1 բաժակ
7. Շաքարավազ – 1 բաժակ
8. Աղ – 60 գ
9. Սխտոր – 1 գ 

Պատրաստման եղանակը

1. Լոլիկն անցկացնել մսաղացով:

2. Աղացած լոլիկը լցնել կաթսայի մեջ, ավելացնել մանրացրած խնձորը՝ կեղևով:

3. Ավելացնել մանրացրած պղպեղը:

4. Մանրացնել գազարը, ավելացնել կաթսայի մեջ:

5. Եռման պահից սկսած եփել 1 ժամ: Ավելացնել բուսայուղը, աղը, շաքարավազը, քացախը և մանրացրած սխտորը: Խառնել՝ մինչև միասեռ դառնալը:

6. Աջիկան լցնել ստերիլ բանկաների մեջ և փակել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս