Բաժիններ՝

Ամենահամեղ կաթնային կոկտեյլը

Բաղադրիչներ

1. Կաթ – 400 մլ
2. Ելակ – 100 գ
3. Պաղպաղակ – 2 ճ/գ
4. Ելակի յոգուրտ – 4 հատ

Պատրաստման եղանակը

1. Ելակը լվանալ, փոքր կտորների բաժանել:

2. Բլենդերով հարել ելակը, պաղպաղակը և յոգուրտը:

3. Ավելացնել կաթը և շարունակել հարել:

4. Կոկտեյլը պատրաստ է: Լցնել այն բաժակների մեջ և վայելել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս