Բաժիններ՝

Պահքի կերակուր՝ շամպինիոնով ապուր

Բաղադրիչներ

1. Ջուր – 1.5 լ
2. Թարմ շամպինիոն – 5-6 հատ
3. Կարտոֆիլ – 2 հատ
4. Գազար – 1 հատ
5. Սոխ – 1 հատ
6. Բուսայուղ – 2 ճ/գ
7. Մաղադանոս՝ ըստ ճաշակի
8. Աղ՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

1. Գազարը բարակ շերտատել, սոխը մանր կտրատել:

2. Կաթսայի մեջ բուսայուղով տապակել կտրատված բանջարեղենը:

3. Սունկը խոշոր կտրատել:

4. Կտրատած սունկն ավելացնել գազարին և սոխին և տապակել մոտ 2-3 րոպե:

5. Կարտոֆիլը մաքրել և խորանարդաձև կտրատել:

6. Կարտոֆիլը լցնել բանջարեղենով և սնկով կաթսայի մեջ:

7. Ավելացնել եռացրած ջուրը և դնել եփվելու:

8. Աղ անել և ավելացնել մանր կտրատած մաղադանոսը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս