Բաժիններ՝

Այս բաղադրատոմսը կշրջի Ձեր պատկերացումները կոտլետների մասին. անհրաժեշտ է 25 րոպե

Ջեռոցում պատրաստված կոտլետները շատ ավելի հետաքրքիր են, քան յուղով տապակածները: Եվ, ընդ որում, դրանք բացարձակապես դիետիկ ուտեստ են:

Ձեր ուշադրությանն ենք ներկայացնում ֆրանսիական ձևով պատրաստվող ձվով կոտլետների բաղադրատոմսը:

Բաղադրիչներ

1. Մսի ֆարշ – 250 գ
2. Սոխ – 1 հատ
3. Սպիտակ հաց – 1 կտոր
4. Ձու – 4 հատ
5. Բուսայուղ – 1 ճ/գ
6. Սև պղպեղ, աղ՝ ըստ ճաշակի
7. Թարմ մաղադանոս

Պատրաստման եղանակը

1. Սոխը մանր կտրատել և տապակել բուսայուղով:

2. Թասի մեջ տեղավորել ֆարշը, ձուն, տապակած սոխը, թրջած հացը, աղը և պղպեղը: Լավ խառնել զանգվածը:

3. Պատրաստված ֆարշից կոտլետներ ձևավորել և շարել պերգամենտի վրա:

4. Կոտլետների վրա փորվածք անել և ձուն ջարդել փոսիկի մեջ: Պատրաստել դրանք 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում մոտ 25 րոպե:

5. Եթե չեք սիրում թույլ դեղնուց, ապա կարող եք թողնել ջեռոցում մի փոքր ավելի երկար:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս