Բաժիններ՝

Ձվածեղ՝ պատրաստված շերտավոր խմորի վրա՝ ինչպես ռեստորանում

Բաղադրիչներ

1. Շերտավոր խմոր – 1 շերտ
2. Ձու – 2 հատ
3. Բեկոն – 2 շերտ
4. Քերած Մոցարելա – 200-220գ
5. Կանաչ սոխ – 1-2 հատ (մանր կտրատված)

Պատրաստման եղանակը

1. Գրտնակել շերտավոր խմորը և դնել տապակի վրա: Պատառաքաղով անցքեր անել:

2. Վրան լցնել քերած պանիրը և սոխը:

3. Ավելացնել բեկոնը:

4. Միջուկի վրա փոքր ճեղքեր բացել և ջարդել ձվերը:

5. Պատրաստել 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 15 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս