Վարսակից պատրաստված կոտլետներ՝ պատրաստված շամպինիոնով. կարելի է ճաշակել և չգիրանալ
Բաղադրիչներ
1. Վարսակի փաթիլ – 1 բաժակ
2. Սոխ – 1 հատ
3. Շամպինիոն – 100 գ
4. Սխտոր – 2 ատամիկ
5. Մաղադանոս՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
1. Վարսակի փաթիլների վրա լցնել կես բաժակ եռացրած ջուր:
2. Թողնել 30 րոպե, որպեսզի վարսակն ուռչի:
3. Մանր կտրատել շամպինիոնը, ճզմել սխտորը:
4. Քերիչով անցկացնել սոխը:
5. Ավելացնել մանրացրած մաղադանոսը և լավ խառնել:
6. Ստացված զանգվածից կոտլետներ ձևավորել և պատրաստել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը