Բաժիններ՝

Վարսակից պատրաստված կոտլետներ՝ պատրաստված շամպինիոնով. կարելի է ճաշակել և չգիրանալ

Բաղադրիչներ

1. Վարսակի փաթիլ – 1 բաժակ
2. Սոխ – 1 հատ
3. Շամպինիոն – 100 գ
4. Սխտոր – 2 ատամիկ
5. Մաղադանոս՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

1. Վարսակի փաթիլների վրա լցնել կես բաժակ եռացրած ջուր:

2. Թողնել 30 րոպե, որպեսզի վարսակն ուռչի:

3. Մանր կտրատել շամպինիոնը, ճզմել սխտորը:

4. Քերիչով անցկացնել սոխը:

5. Ավելացնել մանրացրած մաղադանոսը և լավ խառնել:

6. Ստացված զանգվածից կոտլետներ ձևավորել և պատրաստել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս