Համեղ ձմեռային աղցան՝ կաղամբով և հավով
Բաղադրիչներ
1. Սպիտակ կաղամբ – 400 գ
2. Քերած պանիր – 1/2 բաժակ
3. Հավի կրծքամիս – 500 գ
4. Չորահաց – 1 բաժակ
5. Մայոնեզ
6. Աղ՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
1. Աղ արած ջրում եփել հավը: Սառեցնել:
2. Կաղամբը բարակ շերտատել:
3. Հավը կտորների բաժանել և ավելացնել կաղամբին:
4. Ավելացնել քերած պանիրը և խառնել:
5. Լցնել մայոնեզը և նորից խառնել:
6. Աղցանի վրա չորահաց լցնել և մատուցել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը