Բաժիններ՝

Նրբահամ դդում՝ իսկական գուրմանների համար

Բաղադրիչներ

1. Դդում
2. Բեկոն
3. Ձիթապտղի յուղ
4. Սխտոր
5. Խնկածաղիկ
6. Կարմիր պղպեղ
7. Կիտրոնի հյութ – 1/2 հատ

Պատրաստման եղանակը

1. Ձիթապտղի մեջ խառնել սխտորը, խնկածաղիկը, կարմիր պղպեղը և կիտրոնի հյութը:

2. Դդմի կտորները պատել ստացված զանգվածով:

3. Դդմի շերտերը փաթաթել բեկոնով:

4. Թխել ջեռոցում «գրիլ» ռեժիմով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս