Նրբահամ դդում՝ իսկական գուրմանների համար
Բաղադրիչներ
1. Դդում
2. Բեկոն
3. Ձիթապտղի յուղ
4. Սխտոր
5. Խնկածաղիկ
6. Կարմիր պղպեղ
7. Կիտրոնի հյութ – 1/2 հատ
Պատրաստման եղանակը
1. Ձիթապտղի մեջ խառնել սխտորը, խնկածաղիկը, կարմիր պղպեղը և կիտրոնի հյութը:
2. Դդմի կտորները պատել ստացված զանգվածով:
3. Դդմի շերտերը փաթաթել բեկոնով:
4. Թխել ջեռոցում «գրիլ» ռեժիմով:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը