Թեթև աղանդեր. տապակած խնձորներ՝ կաթնաշոռավանիլային կրեմով
Բաղադրիչներ
1. Խնձոր
2. Կաթնաշոռ (1.8%) – 30 գ
3. Կաթ (0.5%) – 1 ճ/գ
4. Շաքարավազ՝ ըստ ճաշակի
5. Վանիլին
Պատրաստման եղանակը
1. Խնձորը լվանալ, կափարիչը կտրել և հեռացնել միջուկը:
2. Խառնել կաթնաշոռը, կաթը, շաքարավազը, վանիլինը: Պետք է ստացվի թթվասերի խտության զանգված:
3. Նախապատրաստել ջեռոցը:
4. Կրեմը լցնել խնձորի մեջ և 20-30 րոպեով դնել ջեռոցի մեջ:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը