Բաժիններ՝

Շատ համեղ և պարզ կիտրոնի ջեմ

Բաղադրիչներ

1. Կիտրոն – 1 կգ
2. Շաքարավազ – 1.7 կգ

Պատրաստման եղանակը

1. Կիտրոնները լավ լվանալ տաք ջրում:

2. Կտրատել մասերի, հեռացնել կորիզները:

3. Կիտրոնները կեղևով անցկացնել մսաղացով, ավելացնել շաքարավազը: Խառնել և թողնել մի քանի ժամ կամ ամբողջ գիշեր:

4. Ջեմը դնել միջին կրակի վրա և եփել խառնելով՝ մինչև շաքարավազի լրիվ հալչելը:

5. Պատրաստի ջեմը սառեցնել և լցնել ստերիլ բանկաների մեջ: Պահպանել սառնարանում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս