Բաժիններ՝

Զարդարեք 2019թ. ամանորյա սեղանը «Խոզ» աղցանով

Բաղադրիչներ

1. Սալորաչիր – 150 գ
2. Հավի կրծքամիս – 300 գ
3. Ձիթապտուղ – 2 հատ
4. Ընկույզ – 150 գ
5. Կոշտ պանիր – 100 գ
6. Ձու – հատ
7. Մայոնեզ՝ ըստ ճաշակի
8. Երշիկ՝ զարդարելու համար

Պատրաստման եղանակը

1. Աղ արած ջրում խաշել հավի միսը, սառեցնել և կտրատել:

2. Առանձին քերիչով անցկացնել ձվի սպիտակուցը և դեղնուցը:

3. Սալորաչրի վրա եռացրած ջուր լցնել և թողնել 10 րոպե: Այնուհետև սալորաչիրը բարակ շերտատել:

4. Կտրատել ընկույզը:

5. Խոշոր քերիչով անցկացնել պանիրը:

6. Մատուցվող տարայի մեջ հավաքել աղցանը՝ յուրաքանչյուր շերտից հետո մայոնեզ քսելով. հավի կրծքամիս, ձվի դեղնուց, սալորաչիր, ընկույզ, սպիտակուց:

7. Երշիկից քիթ և ականջներ կտրել, ձևավորել աղցանը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս