Բաժիններ՝

Սուրճ «Գլյասեի» պատրաստման լավագույն բաղադրատոմսը

Սուրճի և պաղպաղակի համադրությամբ այս սառը ըմպելիքի ծագման մասին շատ տեղեկություններ չկան, բայց ասում են, որ առաջին անգամ այս խմիչքը պատրաստվել է Ավստրիայում:

Սուրճ «Գլյասե»

Բաղադրիչներ

1. Պաղպաղակ – 100 գ
2. Սուրճ – 50 գ
3. Շաքարավազ՝ ըստ ճաշակի
4. Քերած շոկոլադ
5. Սառույց

Պատրաստման եղանակը

1. Եփել սուրճը: Կարելի է անմիջապես ավելացնել շաքարավազը:
2. Սուրճը լցնել բաժակի մեջ և ավելացնել սառույցը:
3. Սուրճի մեջ ավելացրեք սառույցով պաղպաղակը:
4. Զարդարել քերած շոկոլադով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս