Բաժիններ՝

Վիտամինային «ռումբ»` դիմադրողականության բարձրացման համար

Յուրաքանչյուր տարի, բացի բնության շքեղ գույներից, աշունը բերում է նաև մրսածություններ: Տարվա այս եղանակի ժամանակ ամենակարևոր բանը դիմադրողականության մասին հոգ տանելն է, բացի այդ, կան բազմաթիվ պարզ և համեղ բաղադրատոմսեր: Դիմադրողականության պահպանման համար AdMe.ru-ն առաջարկում է պատրաստել անուշահոտ խյուս` ընկույզից և չորացրած մրգերից, որն այդքան սիրում են մեր տատիկները: Դրա օգտակարությունը գնահատել են նաև բժիշկները, իսկ պատրաստումը և պահպանումը շատ հեշտ է և պարզ:

Ձեզ անհրաժեշտ է.

500 գ չամիչ

500 գ ծիրանի չիր

500 գ թուզ

500 գ սալորաչիր (առանց կորիզի)

500 գ մեղր

2 բաժակ ընկույզ

1 կիտրոն` կեղևով

Պատրաստման եղանակը.

Աղացեք բոլոր բաղադրիչները խոհանոցային կոմբայնով կամ մսաղացով և խառնեք մեղրի հետ: Խառնեք մինչև միասեռ զանգված դառնալը և լցրեք տարաների մեջ:

Օգտագործեք 1 ճաշի գդալ` ճաշելուց 30 րոպե առաջ, օրական 3 անգամ:

Այս վիտամինային «ռումբը» պետք է պահել սառնարանում:

Այն հարուստ է օգտակար միկրոէլեմենտներով, իդեալական կերպով ամրապնդում է դիմադրողականությունը և որ ամենկարևորն է, այն դուր կգա և մեծահասակներին, և երեխաներին:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս