7 պատճառ` ոլոռ օգտագործելու համար

1. Ոլոռի կանոնավոր օգտագործումը հարստացնում է օրգանիզմը սկիպտակուցներով և այն սննդակարգում գրեթե ամբողջությամբ փոխարինում է մսին:

2. Ոլոռը բնական հակաօքսիդանտ է, որը խոչընդոտում է օրգանիզմում տոքսինների և շլակների կուտակմանը, և կանխում է օնկոլոգիական հիվանդությունների զարգացումը:

3. Ոլոռն իր մեջ պարունակում է А, Е և В վիտամիններ, ինչպես նաև ֆոսֆոր, երկաթ, յոդ, մագնեզիում և նատրիում:

4. Այն կարգավորում է մարսողական համակարգը և ազատում է այրոցից:

5. Ոլոռ խորհուրդ է տրվում օգտագործել ճարպակալման ժամանակ:

6. Ոլոռը նպաստում է սրտանոթային համակարգի աշխատանքին:

7. Ոլոռը խթանում է ուղեղի ակտիվ աշխատանքին:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Տեսանյութեր

Լրահոս