Կարտոֆիլի հյութ. Բուժեք ամենաբարդ հիվանդությունները

Երբևէ լսե՞լ եք, որ կարտոֆիլի հյութն ունի բազմաթիվ սննդարար հատկանիշներ, որոնք ճիշտ օգտագործման դեպքում կօգնեն բուժել մի քանի հիվանդություններ:

Կարտոֆիլի հյութը հրաշալի կերպով բուժում է՝

Գաստրիտ 1ճ/գ կարտոֆիլի հյութը խառնեք մեկ լիտր ջրի մեջ և խմեք ամեն օր, ուտելուց 30 րոպե առաջ:

Ստամոքսի խոց- լանչից և ընթրիքից առաջ 50մլ կարտոֆիլի հյութ խմեք:

Կարդացեք նաև

Արյան մեջ շաքարի մակարդակը Կարտոֆիլի հյութն օգնում է կարգավորել արյան մեջ շաքարի մակարդակը: Այն նաև հրաշալի օգնում է թոքերի հիվանդությունների դեպքում:

Քաղցկեղածին հիվանդություններ- Բրոյսովի թերապիան (Ռուդոլֆ Բրոյսովն ավստրալիացի գիտնական էր, որը պնդում էր, որ քաղցկեղը կարելի է բուժել 42 օրվա ընթացքում՝ բանջարեղենային հյութի և թեյի միջոցով) քաղցկեղի դեմ պայքարի ամենաարդյունավետ թերապիան է, որի բաղադրության մեջ կարտոֆիլ է մտնում:

Լյարդի, սրտի հիվանդությունները, հաճախակի գլխացավերը և կանացի ցավերը- Կարտոֆիլի հյութը նաև հրաշալի է վերը նշված բոլոր հիվանդությունների ժամանակ:

Ինչպես պատրաստել հյութը

Նախ՝ լվացեք կարտոֆիլը և հեռացրեք վրայի կանաչ հատվածները: Ապա գցեք հյութաքամիչի մեջ և մեկ րոպեից քիչ հարեք: Հիշեք, որ այն պետք է խմել թարմ վիճակում: Եթե ցանկանում եք համը փոխել՝ կարող եք ավելացնել մեղր, կիտրոնի հյութ, գազար կամ խնձոր:

Նյութը հրապարակման պատրաստեց Լիլիթ Հարությունյանը

 

Տեսանյութեր

Լրահոս