Բաժիններ՝

Ինչու չի կարելի խմել երեկվա թեյը

Թեյ արտադրողները խորհուրդ են տալիս թեյն օգտագործել նոր պատրաստված վիճակում: Ինչպես գրում է facte.ru կայքը, պատճառը ոչ միայն այն է, որ այս դեպքում թեյի համն ու հոտն ավելի լավն են լինում: Եթե պատրաստի թեյը մի քանի ժամ թողնեք սովորական պայմաններում, ապա թեյի մեջ կսկսեն ձևավորվել բակտերիաներ և վնասակար միացություններ: Այդ միացությունները հատկապես բացասական ազդեցություն են ունենում լյարդի վրա: Թեյը պատրաստելուց հետո մի քանի ժամ կամ մի քանի օր անց այն դառնում է վտանգավոր:

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս